Hoog Maanen
Ede

Modern en compleet appartement. Gelegen op loopafstand van winkels en NS-station Ede-Wageningen. Ook zeer geschikt voor forens! De afstand tot de campus van Wageningen University & Research is slechts ca. 6 km. Woning delen mag ook.
U kunt er zo in. De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden.
Huurbedrag bedraagd €1250,- pm

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Ede, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Hoog Maanen  is gelegen in de buurt Reehorst. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De leuke woonkamer geeft toegang tot het besloten balkon (ca. 6 m2) met o.a. uitzicht over het winkelplein. De open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Direct naast de keuken bevindt zich een ruime provisiekast annex bijkeuken, waar ook CV-opstelling, ventilatie-unit, de wasmachine en wasdroger hun plek vinden. 
De woning is bereikbaar via het goed onderhouden trappenhuis of liftinstallatie. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats in de ondergelegen overdekte en afgesloten parkeergarage. Daar bevindt zich ook de externe stenen berging van ca. 6 m2. Aan bergruimte geen gebrek!  

Deze 78 m2 woonruimte is zeer geschikt voor kandidaten die op zoek zijn naar gemak, karakter en flexibiliteit. 
Gunning is voorbehouden aan de verhuurder, inkomenseisen zijn van toepassing. De actieve Vereniging van Eigenaren hanteert een huishoudelijk reglement welke door huurder dient te worden gerespecteerd. De vermelde huurprijs is excl. servicekosten (o.a. G/W/E/I en belastingen). U dient daar zelf zorg voor te dragen.